Opis forum
Administrator
Wiecie coś może o tej grze? Ma ją ktoś? Jaka przybliżona cena? I jakien wymagania po patrzałem w necie i nie znalazłem. Mam kartę graficzną GeForce 4 MX 440 oraz Procesor 1,25 Giga... Poszłoby mi?
Wojownik
Wymagania sprzętowe dla PC:
Minimalne - Windows XP/Vista. 1.2Ghz Processor. 256MB Ram. DirectX8.1 kompatybilna karta dźwiękowa. 4xCD Rom drive, 1024x768 32Bit display. 750MB HD miejsca na dysku. Myszka i klawiatura kompatybilna z MS.
Zalecane - Windows XP/Vista. AMD or Intel Dual Core 2.2Ghz processor. 1GB Ram. DirectX8.1 kompatybilna karta dźwiękowa. 4xCD Rom drive, 1024x768 32Bit display. 750MB HD miejsca na dysku. Myszka i klawiatura kompatybilna z MS.
cena: 99.90
A grać, nie grałem. Sportowe jakoś mnie nigdy nie interesowały, wolałem to robić na żywo ;p
Przykro mi , ale ja technicznych stronach się nie znam i nie poradzę. Sama gram na kilku grach podobnych do naszej.. np Kaara, Orodlin, Bruinena, Chocago, Bloodwars. Jak byłby ktoś zainteresowany to mogę podać dokładny adres. Najbardziej rozbudowana jest Bru.. polecam.. sama ją ciągle odkrywam.
Administrator
Założ temat do każdej z nich i podaj linki